I EXIST WITH MY ROUTİNES-RUTİNLERİMLE VARIM E-TWINNING PROJESİ

Kurumumuzda Filiz BUDAK tarafından I EXIST WITH MY ROUTİNES-RUTİNLERİMLE VARIM E-TWINNING PROJESİ yürütülmektedir.

I exist with routines

Routine and ability are very important for people, especially children. Determining the details of our lives gives us ease of movement and confidence. According to the famous Austrian educator and psychiatrist Rudolf Dreikurs, “Routine is to a child what walls are to a house. It adds dimensions and dimensions to your life. No child can feel comfortable in a situation where they don't know what to expect. Routine provides a sense of security. An established routine also provides a sense of order in which freedom can flourish. Our project offers activities by carrying out activities related to daily routines (eating, sleeping patterns, going to school, cleaning - behaviors such as brushing teeth, washing hands and face, making the bed, or relationship routines such as hugging). and kissing, thanking, apologizing as you walk out the door). From these you will have the opportunity to define the next or previous move.

Rutinlerimle Varım

Rutin ve alışkanlıklar insanlar, özellikle de çocuklar için çok önemlidir. Hayatımızın sınırlarını belirler, bize hareket kolaylığı sağlar ve güven verir. Ünlü Avusturyalı eğitimci ve psikiyatrist Rudolf Dreikurs'a göre, “Bir ev için duvarlar ne ise, bir çocuk için de rutin odur. Çocuğun hayatına sınırlar ve boyutlar katar. Hiçbir çocuk ne bekleyeceğini bilmediği bir durumda kendini rahat hissedemez. Rutin bir güvenlik duygusu sağlar. Yerleşik bir rutin aynı zamanda özgürlüğün gelişebileceği bir düzen duygusu da sağlar. Projemiz çocuklara günlük rutinlerle (yeme alışkanlıkları, uyku düzenleri, okula gitme alışkanlıkları, temizlik alışkanlıkları - diş fırçalama, el ve yüz yıkama, yatağı toplama gibi davranışlar veya sarılma gibi rutinleri) ilgili aktiviteler gerçekleştirerek etkinlikler sunmaktadır. (teşekkür etmek, özür dilemek). Onlara bir sonraki veya önceki hamleyi tanımlama fırsatı verecektir.

02.04.2024 17

02-04-202402-04-202402-04-2024